marți, 16 iunie 2015

Cum separam uleiul ?


Scopul separatorului de hidrocarburi este ca o parte a echipamentului a carui scop este sa opreasca hidrocarburile si materiale insolubile prezente in apele fluviale deversare ce contine doua departamente un decantor si un separator.
Este in conformitate cu normele europene si este obligatoriu pentru cei care folosesc uleiuri si grasimi in activitatea companiei. Amezile sunt foarte mari si uneori se ajunge la suspendarea activitatii sau retragerea autorizaiei cu amenda. Costul recipientului este redus in comparatie cu alte materiale si mai jos scriu si cateva avantaje.
Noi venim in ajutorul firmelor cu un separator de plastic ce poate fi produs din polipropilena sau polietilena rezistent la variatii de temeperaturi si un material folosit in tarile dezvoltate de multi ani cu success. Sunt multe avantaje pe care separatorul le are, voi mentiona cateva:
-          Greutate redusa
-          Foarte rezistent
-          Durabilitate ridicata
-          Rezistenta la temperature
-          Usor de instalat
Am lucrat cu firme mari din toate domeniile industriei, aeronautica industria de prelucrari a dozelor, a peturilor, fonduri europene cat si pentru persoane fizice, feedbackurile fiind pozitive. Va recomandam sa intrati pe site-ul nostru ce se regaseste sus in link si sa vedeti cateva lucrari de ale noastre pentru a va convinge ca cele scrise mai sus sunt juste.

Va asteptam!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu